Patarimai
Prieskonių vartojimas su Aviena
Kategorija:
Kulinarija
Juodieji pipirai
Baltieji pipirai
Žalieji pipirai
Uoginė paprika
Česnakiniai pipirai
Universalūs prieskoniai
Kadagio uogos
Mairūnai
Mėtos
Peletrūnai
Rozmarinai
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip laikyti žuvį ? - Šviežia žuvis laikoma šaldytuve 4 – 50C temperatūroje. Įvyniokite ją į pergamentinį popierių ir įkiškite į polietileninį maišelį, kad žuvies kvapo neprisigertų kiti patiekalai....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Džigitas nestoja prie perėjų, nes “lūzerių” praleidimas yra gėda. Džigitas pats žino kam yra pirmenybė ir kieno kelias pagrindinis. Apie pagrindinius kelius žr. Bendrieji principai. Džigitas visada gali pastatyti pėstijį į vietą.