Patarimai
Prieskonių vartojimas su Malta mėsa
Kategorija:
Kulinarija
Kvapieji pipirai
Baltieji pipirai
Juodieji pipirai
Žalieji pipirai
Uoginė paprika
Universalūs prieskoniai
Pipirų mišinys
Česnakiniai pipirai
Aitriųjų paprikų prieskoniai
Maltos mėsos prieskoniai
Maltos saldžiosios paprikos
Bazilikai
Picos prieskoniai
Aštrūs mėsos prieskoniai
Keptos mėsos prieskoniai
Svogūnų milteliai
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Nu karas prasidėjo, eina visi žvėrys liūdnai kariaut. Ale vilkas ir nenori, eina per mišką, galvoja, kaip čia susimuliuot, gal rodomą pirštą dešinės rankos amputuot... nu ir sutinka zuikį, o tas linksmas:
- Tai kas yra, zuiki? - klausia pilkasai.
- Nu prievolės išvengiau, - aiškinas
- O tai kaip? - domisi
- Išsikastravau, - sako žvairasai
Nu vilkas pagalvojo, nu kastruotis tai praktiškai pizdiec, ale iš karo tai gyvas negrįši. Nu nuvėjo išsikastravo. Šaukimo punkte sako netinkat į karą.. o tai kas yra vistiek klausia vilkas.
- Plokščiapadis esate...