Patarimai
Prikepimas
Kategorija:
Kulinarija
Jeigu kepant orkaitėje pyragą ar kepsnį lašas tešlos arba mėsos sultinio užtiško ant įkaitusio paviršiaus, pabarstykite tą vietą druska – ji neleis pasklisti aitriems dūmams, o ir dėmę paskui bus lengviau išvalyti.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sena višta - Norėdami greičiau išvirti seną vištą, reikia pavirus 20-30 minučių įkišti ją į šaltą vandenį 5-6 minutėms....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
-Kelneri, ar mano sumuštinio suteptos abi pusės? -Ne, savaime suprantama, tik viena. -Tada būk geras, parodyk,kuri...