Patarimai
Rūgsta sultys?
Kategorija:
Kulinarija
Taip atsitinka naudojant prastos kokybės vaisius arba uogas, įbėrus per mažai cukraus, per trumpai pavirus, naudojant nešvarius indus arba per šiltai laikant. Jei sultys yra pradėjusios rūgti, jas galima išgelbėti pavirus su cukrumi (1–2 dl cukraus 1 l sulčių).
Jei sultys ėmė pelyti, jas reikia išpilti. Tas pat pasakytina ir apie uogienes, marmeladą ar drebučius.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Lygus ir blizgantis glajus - Lygų ir blizgantį glajų galite pagaminti sumaišę cukraus pudrą su nedideliu kiekiu šilto pieno. pagal http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Sėdi blondinė lėktuve. Prie jos prieina vyriškis ir sako: -Atsiprašau, bet ta vieta mano. -Nieko nežinau aš pirkau bilietą prie lango. Žmogelis susinervino ir sako: -Tai gerai, tada imk vairą į rankas ir kelk lėktuvą.