Patarimai
Rūgsta sultys?
Kategorija:
Kulinarija
Taip atsitinka naudojant prastos kokybės vaisius arba uogas, įbėrus per mažai cukraus, per trumpai pavirus, naudojant nešvarius indus arba per šiltai laikant. Jei sultys yra pradėjusios rūgti, jas galima išgelbėti pavirus su cukrumi (1–2 dl cukraus 1 l sulčių).
Jei sultys ėmė pelyti, jas reikia išpilti. Tas pat pasakytina ir apie uogienes, marmeladą ar drebučius.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sausos mielės - Sausos mielės pakyla greičiau negu šviežios. Jos veikia įmaišytos į tešlą, - atskirai kildinti jų nereikia. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Lėktuve stiuardesė praneša:
- Sugedo vienas variklis, vėluosime dvi valandas.
Po pusvalandžio.
- Sugedo antrasis variklis, vėluosime keturias valandas.
Dar po valandos.
- Sugedo trečias variklis, vėluosime aštuonias valandas.
Pasipiktinę keleiviai:
- Tai ką, jei visi varikliai suges, mes čia visą mėnesį skraidysime?