Patarimai
Rūgsta sultys?
Kategorija:
Kulinarija
Taip atsitinka naudojant prastos kokybės vaisius arba uogas, įbėrus per mažai cukraus, per trumpai pavirus, naudojant nešvarius indus arba per šiltai laikant. Jei sultys yra pradėjusios rūgti, jas galima išgelbėti pavirus su cukrumi (1–2 dl cukraus 1 l sulčių).
Jei sultys ėmė pelyti, jas reikia išpilti. Tas pat pasakytina ir apie uogienes, marmeladą ar drebučius.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Baltas glajus - Glajus bus labai baltas, jei miltinį cukrų maišysite ne su vandeniu, o su pienu. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Kapitone, mūsų korpuse skylė! Žemiau vaterlinijos! - Užtaisyti įmanoma? - Ne! - Paruoškite gelbėjimo valtis! - Kapitone, valčių nėra! - Ruoškite gelbėjimosi liemenes! - Kapitone, bet ji pas mus tik viena! - Taip? - sako kapitonas, ir po neilgo apmastymo griebia liemenę ir šoka už borto. - Kapitone, kapitone, čia bajeris buvo, šiandien juk balandžio 1-oji! velnias, ką mes pasakysime žemėje... Velnias! Kokia skylė, kokia vaterlinija! - greit artėdamas prie žemės galvoja lėktuvo kapitonas.