Patarimai
Rūgsta sultys?
Kategorija:
Kulinarija
Taip atsitinka naudojant prastos kokybės vaisius arba uogas, įbėrus per mažai cukraus, per trumpai pavirus, naudojant nešvarius indus arba per šiltai laikant. Jei sultys yra pradėjusios rūgti, jas galima išgelbėti pavirus su cukrumi (1–2 dl cukraus 1 l sulčių).
Jei sultys ėmė pelyti, jas reikia išpilti. Tas pat pasakytina ir apie uogienes, marmeladą ar drebučius.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad nesuminkštėtų paplotis - Prieš dėdami vaisius ant torto papločio, ištepkite jį plaktais baltymais - tada jis nesuminkštės. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Gyveno karta toks amigoo. Jis mego ziauriai zvejoti nors ir nekibo. Viena diena jis nutare zvejoti su draugu prie minijos. Priejo prie draugo is sako:
-Ei , Kazy, eime zvejoti !!
kazys atsako:
-Nenoriu Man ir namie leidzia gerti!!!