Patarimai
Sūrio fondiu ir sausas vynas
Kategorija:
Kulinarija
Ruošiant sūrio fondiu:
– fondiu visada naudokite sausą vyną. Jei vynas nėra pakankamai sausas, pagelbės keletas citrinos sulčių lašų;
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šviežiai iškepta kiekvieną dieną - Jūs galite paruošti didelį kiekį skystos ar paprastos pyragaičių tešlos, padėti ją į šaldytuvą bei kepti kiekvieną dieną. Jūsų kepiniai bus visą laiką švieži. Paruoškite, pavyzdžiui, trigubą kiekį karališkųjų pyragaičių tešlo...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Autobusas pajuda iš vietos ir keleiviai pamato paskui autobusą bėgančią moterį, gailiai šaukiančią, kad vairuotojas sustotų, nes ji pavėluos į darbą, bet vairuotojas, nekreipdamas dėmesio, važiuoja toliau. Žmonės, pasipiktinę tokiu vairuotojo elgesiu, pradeda jam priekaištauti, atseit moteriškė skuba, o tu, šioks ir toks, negali sustoti. Vairuotojas susigėsta ir sustoja, atidaro duris, įlipa ta moteriškė, džiūgaudama pasirausia savo rankinėje ir ištraukdama pažymėjimą, garsiai pareiškia:
- Keleiviai, paruoškite bilietus kontrolei...