Patarimai
Šviežiai iškepta kiekvieną dieną
Kategorija:
Kulinarija
Jūs galite paruošti didelį kiekį skystos ar paprastos pyragaičių tešlos, padėti ją į šaldytuvą bei kepti kiekvieną dieną. Jūsų kepiniai bus visą laiką švieži. Paruoškite, pavyzdžiui, trigubą kiekį karališkųjų pyragaičių tešlos ir 3 dienas kepkite vis naujus pyragaičius. Per tiek laiko tešla šaldytuve nesugenda. Prieskoniais pagardintą pyragaičių tešlą galima laikyti šaldytuve kelias savaites. Lietinių tešla šaldytuve taip pat gali išbūti mažiausiai savaitę, – juk nieko nėra skanesnio už ką tik iškeptus, dar karštus lietinius.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip priversti pyrago gabalėlius slysti - Ketinate patiekti pyragą su įdaru viduryje? Tada iš pradžių ant švaraus ir sauso serviruoti skirto indo dugno užberkite ploną sluoksnį cukraus pudros. Ji padės gabalėliams lengviau „slysti” pjaustant pyragą. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vienas jų sako:
– Ech, tos moterys dabar… Prieš du mėnesius nupirkau savo dukrai smuiką, kad mokytųsi groti. Deja, nė velnio iš to neišėjo – į smuiką ji nė nežiūri…
– Tas pats ir su mano uošve: gimtadienio proga jai padovanojau lagaminą… – ?!
Čia priėjo Kindziulis ir tarė:
– O uošvė nė nemano išvažiuoti