Patarimai
Šviežiai iškepta kiekvieną dieną
Kategorija:
Kulinarija
Jūs galite paruošti didelį kiekį skystos ar paprastos pyragaičių tešlos, padėti ją į šaldytuvą bei kepti kiekvieną dieną. Jūsų kepiniai bus visą laiką švieži. Paruoškite, pavyzdžiui, trigubą kiekį karališkųjų pyragaičių tešlos ir 3 dienas kepkite vis naujus pyragaičius. Per tiek laiko tešla šaldytuve nesugenda. Prieskoniais pagardintą pyragaičių tešlą galima laikyti šaldytuve kelias savaites. Lietinių tešla šaldytuve taip pat gali išbūti mažiausiai savaitę, – juk nieko nėra skanesnio už ką tik iškeptus, dar karštus lietinius.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vištienos sultinus - Išskyrus svogūnus ir morkas, į vištienos sultinį nedėkite jokių prieskonių;...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Pralošė lietuviai latviams. Grįžo Jasikevičius namo ir gėda mieste pasirodyti. Galvoja - reikia užsimaskuoti. Prisiklijavo ūsus, barzdą ir išėjo į kiemą patikrinti maskuotę. Žiūri - ogi bobutė kiemsargė šluoja kiemą. Prieina ir, pakeitęs balsą klausia: - Bobulyte, kiek dabar valandų? O ji atsako: - Pusė penkių, Šarūnai. Jasikevičius nustemba: - Tai kaip tu mane atpažinai? - Jokia aš ne bobulė, aš tavo treneris Jonas Kazlauskas.