Patarimai
Tešlos pakilimo technika
Kategorija:
Kulinarija
Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai išminkytos ir pakilusios tešlos kepinio riekutė būna lanksti, o akutės - smulkios ir vienodos.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip laikyti šviežius maisto produktus - Ruošiant valgį reikia visada laikytis recepte nurodytų proporcijų. Tada sunaudosite mažiau produktų ir nebus maisto likučių, kurie greitai genda. Labai svarbi produkto kokybė, todėl nepatariama be reikalo pirkti šviežių produktų atsargai. M...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Liūdniausia šiame pasaulyje tai, kad kvailiai visada savimi pasitiki, o protingieji visada abejoja.