Patarimai
Tešlos pakilimo technika
Kategorija:
Kulinarija
Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai išminkytos ir pakilusios tešlos kepinio riekutė būna lanksti, o akutės - smulkios ir vienodos.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rūkytą dešrą lengviau nulupti - Rūkytą dešrą lengviau nulupti palaikius ją prieš tai šaltame vandenyje...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Klausyk, Givi, - sako vienas gruzinas kitam, - kažko mūsų vienas avinas labai liūdnas. Gal jį paskersti?
- Na, Gogi, jei tu manai, kad tai jį gali pralinksminti..