Patarimai
Torto biskvitas
Kategorija:
Kulinarija
Torto biskvitą pjaustyti sluoksniais patogiausia lininiu siūlu. Pirmiausia aštriu peiliu apibrėžkite pjūvio liniją, paskui per ją ištempkite siūlą ir atsargiai jį traukite už galų kryžmai. Biskvitą perpjausite labai lygiai.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Teisingai mestas vyras būtinai sugrįš kaip bumerangas.