Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Traškių riekelių paslaptis

Kategorija: Kulinarija


Pakepinti lašinukai nepaprastai tinka prie blynelių su obuoliais, kiaušinienės, makaronų su voveraitėmis ar bulvių košės su salierais. Tačiau tik tada, kai yra traškūs, o ne plaukioja riebaluose. Kaip juos tinkamai pakepinti?
Mikrobangėje: bekonienos riekeles įdėkite tarp dviejų virtuvinio popieriaus sluoksnių, padėkite ant lėkštės ir pakepinkite maždaug 3 min. Kepant popierrių vieną kartą pakeiskite.
Keptuvėje: lašinukų riekeles čirškinkite tefloninėje keptuvėje vidutinėje temperatūroje, kol ištekės riebalai ir riekelės užsiries. Išėmusios padėkite ant virtuvinio popieriaus, kad susigertų nereikalingi riebalai.

Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Rudolfas, Serapinas, Gantas, Deimintė, Salvinas.

Pasveikink!

Anekdotas

Ponia Goldberg prisikvietė pietums svečių, visiems sakydama:
- Būtinai ateikit, seniai buvot. Mes turime nuostabų šunį, moka skambinti rojaliu…
Prisirinko svečių. Šuva stryktelėjo ant taburetės, atvožė rojalio dangtį, įsijautęs skambina Šopeną, Mocartą… Svečiai apstulbę žavisi:
- Genialus! Genialus šuo!
Ponia Goldberg:
- Genialus tai genialus, o į mediciną neįstojo.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą