Patarimai
Vištos dorojimas
Kategorija:
Kulinarija
Prieš dorodami vištą, palaikykite ją šaldytuve. Kuo labiau ji atšals, tuo lengviau bus ją doroti.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Žvilgantys įrankiai ir puodai - Nerūdyjančio plieno puodus ir įrankius valykite minkšta medžiagos skiautele, kad nenusybraižytų. Kartą per mėnesį išspauskite pusę citrinos ir jos sultimis valykite puodus. Jos pašalins rudas dėmes. Jeigu dėmės įsisenėjusios, pripilkte ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Lėktuvas: Papūga sėdi ir rėkia:
- Stuardese, ku%va tu, viskio man!
Stiuardesė atneša. Papūga vėl rėkia:
- Žertva tu, dar viskio!
Stiuardesė atneša. Užpakaly sėdi keleivis ir galvoja: o ką, aš durnesnis? Ir ima rėkti:
- Su{a, alaus nepamiršk!
Stuardesei trūksta kantrybė, ji pasiskundžia pilotui. Pilotas nutaria juos
abu išmesti. Prie atidaryto liuko papūga sako:
- Kaip nemokantis skraidyti, tu per daug išsidirbinėji...