Patarimai
Žuvies maistingumas
Kategorija:
Kulinarija
Žuvies mėsoje yra baltymų (12-23%), riebalų (0,5-33%), vandens (iki 80%), mineralinių medžiagų, vitaminų. Maistingąsias žuvies medžiagas žmogaus organizmas lengvai sunaudoja. Žuvies jungiamasis audinys yra mažai atsparus aukštos temperatūros veikimui, dėl to žuvis greitai išverda.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vištienos sultinus - Išskyrus svogūnus ir morkas, į vištienos sultinį nedėkite jokių prieskonių;...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Skambina mergina į radiją ir sako: “Vakar radau pinigine su 500 eurų ir Gariko Marikiano vizitinę kortelę. Prašau, pagrokit jam kokią nors gerą dainą……”