Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Žuvies mėsa

Kategorija: Kulinarija


Žuvies mėsoje yra daug vandens, todėl žuvis greitai genda. Pagrindiniai šviežios žuvies požymiai yra šie: skaidrios akys, raudonos, truputį gleivėtos žiaunos, standi mėsa, žvynai truputi gleivėti ir stipriai laikosi prie odos, raumenis sunku atskirti nuo kaulų. Žuvies pilvas neišsipūtęs, įmesta į vandenį, ji skęsta; kvapas be rūgštumo prieskonio

Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Gomantas, Eibartė, Honorijus, Alberta, Norgaudas, Girenė, Honoratas, Tomas.

Pasveikink!

Anekdotas

Siunčia tėvai iš kaimo sūnui į miestą telegramą: Atsakyk greičiau, kaip pasisekė išlaikyti egzaminus.... Sūnus atrašo: Viskas labai gerai, profesoriai sužavėti, prašo pakartoti rudenį....

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą