Patarimai
Žuvies mėsa
Kategorija:
Kulinarija
Žuvies mėsoje yra daug vandens, todėl žuvis greitai genda. Pagrindiniai šviežios žuvies požymiai yra šie: skaidrios akys, raudonos, truputį gleivėtos žiaunos, standi mėsa, žvynai truputi gleivėti ir stipriai laikosi prie odos, raumenis sunku atskirti nuo kaulų. Žuvies pilvas neišsipūtęs, įmesta į vandenį, ji skęsta; kvapas be rūgštumo prieskonio
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Dažykte velykinius kiaušinius natūraliais dažais - Dažykte velykinius kiaušinius natūraliais dažais. Virdami kiaušinius į vandenį įmeskite svogūnų lukštų. Kiaušinį galite apvynioti juostelėmis ar siūlais – taip išgausite gražesnių raštų, margutis bus dar orginalesnis. Šaltinis : da...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Siunčia tėvai iš kaimo sūnui į miestą telegramą: Atsakyk greičiau, kaip pasisekė išlaikyti egzaminus.... Sūnus atrašo: Viskas labai gerai, profesoriai sužavėti, prašo pakartoti rudenį....