Patarimai
Žuvies paruošimas
Kategorija:
Kulinarija
Jei ruošiate žuvį užkandžiams, virkite ją be odos ir kaulų. Ataušinkite tame pačiame vandenyje ir tik to išimkite. Žuvis dažniausiai paduodama majonezo padaže. Jei žuvį patieksite marinate, prieš tai kepkite ją ant mažos ugnies. Sveika, nepjaustyta žuvis verdama visa, jei ją kimšite arba naudosite patiekalams patiekiamiems su drebučiais.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sena višta - Norėdami greičiau išvirti seną vištą, reikia pavirus 20-30 minučių įkišti ją į šaltą vandenį 5-6 minutėms....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Eina vilkas per mišką, traukia žolytę ir pamato zuikį. Vilkas sako zuikiui:
- Gal nori užtraukti dūmelio? Zuikis, aišku, neatsisako. Įtraukia zuikis pirmą dūma ir laiko. Išpučia, įtraukia antrą, išpučia. Vilkas zuikio klausia:
- Nu kaip, ar veikia?
Zuikis patyli, patyli ir atsako:
- Nieko nejaučiu.
Vilkas sako:
- Imk trečią dūmelį!
Zuikis paima ir trečią. Vilkas vėl klausia:
Nu kaip, veikia?
Zuikis vėl atsako:
- Nieko nejaučiu.
Vilkas pradeda nervuotis, kaip čia gali būti, kad zuikio nevelka? Vilkas duoda zuikiui suvaryti visą kasiaką. Kai zuikis baigia, vilkas vėl paklausia:
- Nu kaip, zuiki?
O zuikis jam ir atsako:
- Nieko nejaučiu, nei rankyčių, nei kojyčių...