Patarimai
Žuvies paruošimas
Kategorija:
Kulinarija
Jei ruošiate žuvį užkandžiams, virkite ją be odos ir kaulų. Ataušinkite tame pačiame vandenyje ir tik to išimkite. Žuvis dažniausiai paduodama majonezo padaže. Jei žuvį patieksite marinate, prieš tai kepkite ją ant mažos ugnies. Sveika, nepjaustyta žuvis verdama visa, jei ją kimšite arba naudosite patiekalams patiekiamiems su drebučiais.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Jei neturite kulinarinio švirkšto, naudokite maišelį - Viename kampe iškirpkite nedidelę skylutę, pridėkite grietinėlės, užspauskite maišelį ir purkškite. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kartą buvo suorganizuotos prezidentų bėgimo lenktynės. Kadangi visų normalių šalių prezidentai dirba, dalyvavo tik JAV ir SSRS prezidentai. Amerikiečių prezidentas buvo pačiame jėgų žydėjime, o Sovietų Sąjungos - jau visai nusenęs. Savaime suprantama, lenktynes laimėjo JAV prezidentas.
Kitą dieną amerikiečių spauda rašo: “Vyko prezidentų lenktynės. Amerikos prezidentas, žinoma, atbėgo pirmas, o Sovietų Sąjungos - paskutinis.” SSRS spauda rašo: “Vyko prezidentų lenktynės. Mūsų prezidentas, nors ir garbaus amžiaus, atbėgo antras, o štai amerikiečių - priešpaskutinis…”