Patarimai
Žuvis ir druska
Kategorija:
Žuvis
verdant žuvį druską į vandenį berkite iš pat pradžių, ir druskos berkite daugiau, nei verdant mėsą ar kitus produktus;
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mirė žmogelis ir nukeliavo į dangų.
Dievas jam sako:
- Buvai blogas todėl turėsi grįžti į žemę ir atpirkti savo nuodėmes. Paversiu tave pauksčiu.
Nespėjo žmogelis nei žodžio ištarti ,žiūri ,kad sėdi vištidėje su vištomis. Nu ką žmpgelis nežino ką veikti…
- Dėk kiaušinius: sako viena višta.
- Tai kad nemoku, - atsako žmogelis, - Kaip tai nemoki tereikia smarkiai pastenėti ir padėsi kiaušinį, - pamoko višta. Ką žmogelis steni ,bando padėti kiaušinį,mano jei bus gera višta tai Dievas vėl į dangų priims.Tik staiga pasigirsta žmonos balsas iš viršaus:
- Petrai ,kelkis tu visą lova prišikai…