Receptai
Ant grotelių kepta vištiena su voveraičių padažu
Sudėtingumo lygis:

Jums prireiks :
- 300 g. vištos blauzdelių mėsos be kaulo
- 0,5 l. voveraičių
- 125 ml. 35% grietinėlės
- 1 svogūnas
- krapai
- vištienos prieskoniai
- druska ir pipirai
Veiksmai :
Prieskoniais įtriname vištieną ir paliekame pusvalandžiui šaldytuve. Po to vištienos kepsnius kepame ant grotelių. Išvalytas ir pasmulkintas voveraites pakepiname keptuvėje su smulkintais svogūnais, padruskiname ir papipiriname pagal skonį. Kai svogūnai suminkštėja, pilame grietinėlę ir troškiname keptuvėje ant mažos ugnies, kol padažas sutirštėja. Baigus ruošti padažą, jį paskaniname krapais.
Tinka vartoti su :
Vištiena puikiai tinka su garuose paruoštomis daržovėmis.
Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Perlinių kruopų sriuba - Perlinių kruopų sriuba nepamėls, jeigu kruopas išvirsite atskirai;...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Leonidai Iljyciau, koks jūsų hobis?
- Aš ranku anekdotus apie save.
- Ir daug surinkote?
- Du su puse lagerio.