Receptai
Apelsinų arbata
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
25 g apelsinų žievelių 10 g citrinų žievelių
2 šaukšteliai arbatžolių
0,5 l vandens
Veiksmai :
Apelsinų ir citrinų žieveles dėti į arbatinuką, suberti arbatžoles ir užpilti verdančiu vandeniu. Palankyti 5 – minutes ir patiekti. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:
![](https://patiekalai.lt/images/reitingai/reitingas5.gif)
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):skanu ir įdomu
idomus
isties geras
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip suteikti žuviai naujo skonio - Šiek tiek pavolioję žuvį rudoje cukraus pudroje suteiksite jei naujo skonio. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mokytoja klausia Petriuko:
– Kodėl vakar nebuvai mokykloje?
– Matot, mokytoja, aš vakar mūsų karvę pas bulių vedžiau.
Mokytoja sako:
– O tėvelis tavo negalėjo to padaryti?
Petriukas:
– Žinoma, jis galėjo tai padaryti, bet karvei su bulium smagiau.