Receptai
Apelsinų arbata
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
25 g apelsinų žievelių 10 g citrinų žievelių
2 šaukšteliai arbatžolių
0,5 l vandens
Veiksmai :
Apelsinų ir citrinų žieveles dėti į arbatinuką, suberti arbatžoles ir užpilti verdančiu vandeniu. Palankyti 5 – minutes ir patiekti. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):skanu ir įdomu
idomus
isties geras
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ar švieži kiaušiniai ? - Jei abejojate ar kiaušiniai švieži, pamėginkite juos panardinti į sūdytą vandenį. Kuo kiaušiniai šviežesni, tuo sunkesni ir nugrimzta. Seni plūdūriuoja paviršiuje....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Bėgo Mauglis per džiungles ir aptiko į duobę įkritusį drambliuką. Kadangi už straublio jo ištraukti neįstengė, tai užkasė jį gyvą. Kad kiti drambliukai į duobę neįkristų.