Receptai
Pyragas Hermanas
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Is stiklines miltu,stiklines cukraus ir stiklines pieno maisykite tesla.Pirma,antra,trecia diena tesla maisykite viena karta per diena,ketvirta diena i ta pacia tesla iberkite vel po stikline miltu,stikline cukraus ir ipilkite stikline pieno. Tada tesla rauginkite kambario temperaturoje (viena karta maisydami) dar keturias dienas.Po tu astuoniu dienu i tesla pilkite stikline pieno,stikline miltu,viska labai gerai ismaisykite ir atskirkite viena arba du vaikus (vienas vaikas-stikline raugo).Veiksmai :
Pries kepdami berkite du saukstelius vanilinio cukraus,2 saukstelius kepimo milteliu,2 stiklines miltu,imuskite 3 kiausinius,ipilkite puse stiklines aliejaus.Galite iberti razinu arba kitu dziovintu vaisiu.Labai gerai viska ismaisykite.Kepimo forma istepkite riebalais,kepkite 40 minuciu 180-200 laipsniu temperaturos orkaiteje.Tinka vartoti su :
idealu su pienu ar sultymis.Receptą atsiuntė: tutsi
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Turiu si pyraga dalinu viakucius :) kas nores kreipkites 860445475
Kaip toliau elgtis su VAIKU?
Tai gyvas produktas,ji maisant kasdien su juo turi kalbetis,bendrauti,jis megsta ramybe namuose ir santarve,o geriausia vieta laikymui yra ant saldytuvo,stikliniame ar plastiko inde,butina pridengti skepeta.Pati taip darau,matytumet,koks gaunasi******
Labai noriu sito pyrago, bandziau pasigaminti viska nuo pradziu, bet nesigavo, visai nepradejo rugti ir kvapas i pelesio panasus..... teko ismesti. Gal kas kepate ir gyvenate kaune, labai noreciau pyrago "vaikelio", del atlygio kaip nors susitartumem :)
Cia labai skamus pyragas, gal kas galit rauga - vaika padovanot? Ar zinot is kur gauti?
as ir svajoju apie šį pyragiuką, tik nebepamenu tiksliai recepto, bet nustebau, kad dedamas pienas, o ne arbata maitinamas (stikline arbatos), kažkaip vaikystėje pamenu kad lyg ir arbata jį kelias dienas maitindavo, hm, dar reikia info paieskoti:(
cia kazkokia maklevone,tiek islaikes gali apsinuodyt.
Aha, man ir idomu kaip cia be to vaiko uzsimaisyti? gal galite kas nors ta vaikiuka padovanoti ? :) as ir lauksiu atsakymo indrushka_1@yahoo.com
o be vaiko neįmanoma užsimaišyti? ta prasme juk vistiek pradžia turi būti įmanoma? tik gal kokiu mielių reikia įdėti, ar ko?
o kur ji galima nusipirkt?
Receptas netikslus: Visa pradžia tokia pat, tik reikia turėti raugo (vaiko) ir jį laikyti 4 dienas maišant ir toliau kaip recepte
Sveikos, ir as labai noriu sito pyragiuko.... Kepdavau ji pries kokius penkis metus, bet po gero pusmecio pastovaus valgymo gerokai pabodo, tai teko atsikratyt visu jo "vaiku". O dabar vel psiilgau. Gal kas turit koki jo "vaikiuka" Kaune? Buciau labai dekinga:) tundryte@gmail.com
mano sesuo ji daro, bet jei taip neauga kaip turi but. noreciau paklaust kokia kambario temperaturoj laikai TUTSI ir kokiam inde?ar nereikia jo uzdengt kokiu merlium kad geriau augtu:) mes jau antra karta valgysim siandien ir labai skanius daro su slyvomis ir riesutais tai pirstelius apsilaizyt galima:)nuostabus jis. vaiku tai sulaukiam is hermano:)
Norėčiau paklausti,o ta jo vaiką po to irgi 8 dienas raugint? Dėkui :)
o ka su tais vaikais daryt irgi augyt to nebuvo parasyta
bandysu ir as sita maklevone daryc;)
cia pirago isniekimas
Dar labai gerai atrodo jei pili alieju su karotinu tada jis atrodo dar skanesnis na toks ir buna ir labai graziai pagelsta:)
Bandau ir aš tą Hermaną auginti,tačiau man nė velnio jis nerūgsta.Ir šiltai regis laikau,bet kažką matyt padariau ne taip.Rytoj bus aštuntoji diena-o jis nekyla,nerūgsta.Viską darau,pagal recepto nurodymus.Tai kame šaknys? :)
Kai pradejau skaityti, galvojau, kad kazkas smaikstauja... :) O tas pienas tesloje per astuonias dienas nesugenda?
O ka daryti su tuo atskirtu vaiku? Ar is jo greiciau gaunasi kitas pyragas? Jei taip, tai kiek ilgai gaminama is vaiko?
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ar švieži kiaušiniai ? - Jei abejojate ar kiaušiniai švieži, pamėginkite juos panardinti į sūdytą vandenį. Kuo kiaušiniai šviežesni, tuo sunkesni ir nugrimzta. Seni plūdūriuoja paviršiuje....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Eina ežiukas aplink "bačką" ir sako:
- Jeigu šita tvora nesibaigs po 5 min., eisiu atgal.