Receptai
Šokoladinis pyragas
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
2 puodeliai cukraus,
3 puodeliai miltų,
2 arbatiniai šaukšteliai sodos,
2/3 puodelio kakavos,
1 puodelis aliejaus,
2 puodeliai šalto vandens,
4 arbatiniai šaukšteliai vanilės,
druskos,
4 arbatiniai šauksteliai acto.
Veiksmai :
Gerai sumaišyti viską, išskyrus actą. Įpilti acto ir greitai išmaišyti. Kepti 30 minučių 190 laipsnių temperatūroje.
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Tikrai skanus pyragas
o kakava turi buti ta tirpi kaip pvz neskvik, ar standartine lietuviska netirpi karti kakava?
Na bandysiu kepti.:D Tikiuos bus skanus;DDD
Kepiau pyraga pagal si recepta, taciau jis man gavosi visas juodas, kaip anglis, o apie skoni isvis nenoriu net kalbeti, tad teko ismesti. Tai gal galim pasakyti, ka ne taip galejau padaryti, jog taip gavosi ?
skanus piragas :D. bet skniau su karstu sokoladu ant virsaus.babandykit:D.
as irgi dabar kepu, paragavau tesla be romo ir tada ipylaiu slakeli, tikrai visai kitas skonis. tik acta pamirsau, gal nieko
Galetu parasyti kas po ko ejna.
Pyragas nerealus! labai lengva pagaminti, o skonis kaip visa diena kepto pyrago. Kazkiek primena meduoli, bet jis super skanus:) as kepiau gal 1,5h, niekaip jis neiskepe, nors buvo 200C
Niam niam kaip skanu bet . Bet man atrodo daugiau buvo negu recrpte
mano receptas
suris
duona
desra
:D :D :D :D
cia visi zino
Dabar kepu. Nežinau kaip gausis, bet tikiuos išeis viskas gerai :D
ziauriai skanu
As siaip nzn ar ce ant nuotrauku buva kas nors daugiau nei racepte parasyta bet as pasigaminsiu nes sokoliada megsu
pyragas be galo skanus, bet siulyciau i tesla ipilti slakeli romo:)
nzn kaip kitiem,bet man kazkaip keista matyt pyraga y kurio sudety kiausiniai neieina:/ na, del ydomumo pabandysiu pasigamint;)
Pyragas skanus ir gana lengvai pagaminamas. Tik kepa ilgiau nei 30 minuciu kaip nurodyta, 200 laipsniu temperaturoje kepiau gal 45 min., ir dar pyragas kiek riebokas, tad kas skaiciuoja kalorijas gal tegul daug nevalgo, nes jis tikrai skanus ir pats prasisi valgomas. :)
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kepdami tortus ar pyragus - Kepdami tortus ar pyragus, skardą, pries pildami tešlą, patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Šitaip geriau apsaugosite kepinj, kad nepriliptų, be to, jis apsitrauks gražia plutele....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Klausyk, Rabinovičiau, paskolink pinigų. Mano piniginė užstrigo.
- Daugiau nieko nenori? Mano irgi užstrigo.
- Galiu padėti atidaryti. Gal peilį turi?
- Teisingai, aš juk pamiršau. Peilį turiu, tuoj pamėginsim atidaryti tavo piniginę