Receptai
Šoninė, įdaryta vištiena
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
![Šoninė, įdaryta vištiena](/images/recipes_photos/patiekalai-lt-receptai-172378-44.gif)
Jums prireiks :
- 1,5 kg šoninės
- 300 g vištienos
- Mėsos prieskoniai
Veiksmai :
Maždaug 1,5 kg šoninės ir 300 g vištienos įtrinti prieskoniais ir palikti parai šaldytuve.
Tuomet šoninės gabalą įpjauti (pradurti) peiliu kiaurai ir į kiaurymę įkišti vištienos juostelių (maždaug piršto storio).
Kepti maždaug valandą orkaitėje, įkaitintoje iki 180–200 °C.
Tinka vartoti su :
Galima valgyti ir karštą, ir šaltą.
Dabartinis recepto įvertinimas:
![](https://patiekalai.lt/images/reitingai/reitingas3.gif)
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę - Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Koks yra tikras mandagumas?
Tai toks mandagumas, kai užlipęs ant skruzdėlyno, atsiprašai kiekvienos skruzdėlės!