Receptai
Žaliasis šerbetas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1 šaukštas susmulkintos melisos1 šaukštas susmulkintos mėtos
1 šaukštas susmulkintų krapų
120 ml portveino
120 ml vandens
1 citrinos sultys
Veiksmai :
Viską plakti mikseriu apie 1 min. Po to masę supilti į metalinį negilų indą ir pastatyti į šaldiklį 1-3 valandom. Kas valandą dubenį išimti ir dideliu greičiu gerai išplakti ir vėl statyti į šaldiklį . Po to padaryti rutuliukus ir patiekti ledainėse arba vyno taurėse, papuošti mėtos lapeliais.Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Patiekalai su želatina - Patiekalus su želatina laikykite šaldytuve. Išimkite pusvalandį prieš tiekdami....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Per paskaitą:
- Petraiti, jūs vėl miegate?!!!
- Ne, ponas dėstytojau… Aš tiesiog iš lėto mirksiu…