Patiekalai.lt
Restoranai
Restorano informacijos peržiūra:
Hediard (Vilnius)Adresas: VILNIAUS VARTAI, Gynėjų g. 14Telefono nr.: +370 5 219 56 54, 219 56 53 Faksas: +370 5 242 10 54 |
„Hediard” - puikiai visame pasaulyje žinomas prekybos ženklas. Ši kompanija įkurta 1854 metais – jos pradininkas prancūzas Ferdinandas Hediard. Viskas prasidėjo nuo mažo turgaus vežimėlio – dabar „Hediard” butikų bei krautuvėlių priskaičiuojama virš 20 Prancūzijoje ir virš 200 visame pasaulyje – Ispanija, Rusija, Kazachstanas, Japonija, Šiaurės Korėja - krautuvėlės išsimėčiusios po visą pasaulį susilaukia vis didesnio vartotojų dėmesio. 2007 metais „Hediard” sukako 150 metų. Lietuviai sugalvojo pamaloninti savo lankytojus atidarydami ir pasaulio virtuvės restoraną. Interjero spalvos būdingos “Hediard” tinklui – elegantiška juoda, paslaptinga raudona. Šis klasikinis kontrastas sukuria jaukią atmosferą. Laikas trumpam sustoja, todėl kiekvienam siūlome neskubėti ir pasimėgauti. Profesionalus personalas pasirūpins, kad jūsų apsilankymas mūsų restorane būtų malonus ir nepamirštamas. Rytais siūlome pasimėgauti prancūziško stiliaus pusryčiais – šviežiai keptais rageliais su įvairių rūšių “Hediard” džemais, įvairių skonių ir aromatų kavomis, šviežiai spaustomis sultimis. Pradėkite dieną taip, kaip tai daro tikri prancūzai! Dalį produkcijos naudojame iš „Hediard“ krautuvėlės, kurioje galite rasti aukščiausio lygio gaminius – įvairiausių rūšių kavų, arbatų, gardžių saldumynų, prieskonių. Taip pat kiekvienas žinovas atras puikaus vyno ar kito tauriojo gėrimo. Mūsų išskirtinumas yra tai, jog naudojant „Hediard“ produktus savo patiekaluose išgaunamas ypatingas ir unikalus skonis. Patikusį padažą, prieskonius ar produktą iškart galėsite įsigyti pirmame aukšte esančioje krautuvėlėje. Išradingas ir novatoriškas virtuvės šefas maisto gamyboje perteikia savo patirtį, kurią įgavo keliaudamas ir dirbdamas geriausiuose užsienio restoranuose. Manome, kad kiekvienas klientas ras jo skonį ir reikalavimus atitinkantį maistą. Virtuvės šefas rekomenduoja paragauti pagal ypatingą „Hediard“ receptą ruošiamo ančių kepenėlių pašteto, kurio subtilus, rafinuotas skonis tiks kiekvienam gurmanui. Nedidelis, bet jaukus restoranas vienu metu talpina iki 60 žmonių. O furšetų-banketų metu iki 100-150 žmonių. Todėl siūlome rengti konferencijas, pristatymus, šeimos šventes, įmonių renginius. Planuojame rengti gėrimų, kavų, arbatų ir patiekalų degustacijas, kad kiekvienas atrastų savo individualų skonį. Mūsų tikslas – pranokti gurmanų lūkesčius ir pasiūlyti aukščiausio lygio produktus ir paslaugas. „Hediard“ restoranas įsikūręs antrame aukšte, krautuvėlė yra pirmame - kviečiame užsukti ir pasimėgauti gurmaniškais delikatesais iš Prancūzijos. |
El.pašto adresas: info@hediard-lithuania.com Internetinis puslapis: http://www.hediard-lithuania.com Darbo valandos: I-V 08:00 - 23:00 VI 10:00 - 23:00 VII nedirba Kategorija: Restoranai, Parduotuvės, Pobūviai Virtuvės: Prancūzų. Vietų: 60 Salių: 1 Automobilių stovėjimo vietų: 15 Vidutinė karštųjų patiekalų kaina: 40 Vidutinė dienos pietų kaina: 35 Nuolaidų kortelė: Nėra
|
Nuotraukų galerija:
Grįžti atgal į restoranų sąrašą
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Citrinos būtų kvapesnės - Kad citrinos būtų kvapnesnės, patiekiant nuplaukite ir perpilkite verdančiu vandeniu ant skylėto samčio....
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Aš be galo gerbiu siaubingą savo liaudies pasirinkimą.