Restoranai
Restorano informacijos peržiūra:
Hediard (Vilnius)Adresas: VILNIAUS VARTAI, Gynėjų g. 14Telefono nr.: +370 5 219 56 54, 219 56 53 Faksas: +370 5 242 10 54 |
„Hediard” - puikiai visame pasaulyje žinomas prekybos ženklas. Ši kompanija įkurta 1854 metais – jos pradininkas prancūzas Ferdinandas Hediard. Viskas prasidėjo nuo mažo turgaus vežimėlio – dabar „Hediard” butikų bei krautuvėlių priskaičiuojama virš 20 Prancūzijoje ir virš 200 visame pasaulyje – Ispanija, Rusija, Kazachstanas, Japonija, Šiaurės Korėja - krautuvėlės išsimėčiusios po visą pasaulį susilaukia vis didesnio vartotojų dėmesio. 2007 metais „Hediard” sukako 150 metų. Lietuviai sugalvojo pamaloninti savo lankytojus atidarydami ir pasaulio virtuvės restoraną. Interjero spalvos būdingos “Hediard” tinklui – elegantiška juoda, paslaptinga raudona. Šis klasikinis kontrastas sukuria jaukią atmosferą. Laikas trumpam sustoja, todėl kiekvienam siūlome neskubėti ir pasimėgauti. Profesionalus personalas pasirūpins, kad jūsų apsilankymas mūsų restorane būtų malonus ir nepamirštamas. Rytais siūlome pasimėgauti prancūziško stiliaus pusryčiais – šviežiai keptais rageliais su įvairių rūšių “Hediard” džemais, įvairių skonių ir aromatų kavomis, šviežiai spaustomis sultimis. Pradėkite dieną taip, kaip tai daro tikri prancūzai! Dalį produkcijos naudojame iš „Hediard“ krautuvėlės, kurioje galite rasti aukščiausio lygio gaminius – įvairiausių rūšių kavų, arbatų, gardžių saldumynų, prieskonių. Taip pat kiekvienas žinovas atras puikaus vyno ar kito tauriojo gėrimo. Mūsų išskirtinumas yra tai, jog naudojant „Hediard“ produktus savo patiekaluose išgaunamas ypatingas ir unikalus skonis. Patikusį padažą, prieskonius ar produktą iškart galėsite įsigyti pirmame aukšte esančioje krautuvėlėje. Išradingas ir novatoriškas virtuvės šefas maisto gamyboje perteikia savo patirtį, kurią įgavo keliaudamas ir dirbdamas geriausiuose užsienio restoranuose. Manome, kad kiekvienas klientas ras jo skonį ir reikalavimus atitinkantį maistą. Virtuvės šefas rekomenduoja paragauti pagal ypatingą „Hediard“ receptą ruošiamo ančių kepenėlių pašteto, kurio subtilus, rafinuotas skonis tiks kiekvienam gurmanui. Nedidelis, bet jaukus restoranas vienu metu talpina iki 60 žmonių. O furšetų-banketų metu iki 100-150 žmonių. Todėl siūlome rengti konferencijas, pristatymus, šeimos šventes, įmonių renginius. Planuojame rengti gėrimų, kavų, arbatų ir patiekalų degustacijas, kad kiekvienas atrastų savo individualų skonį. Mūsų tikslas – pranokti gurmanų lūkesčius ir pasiūlyti aukščiausio lygio produktus ir paslaugas. „Hediard“ restoranas įsikūręs antrame aukšte, krautuvėlė yra pirmame - kviečiame užsukti ir pasimėgauti gurmaniškais delikatesais iš Prancūzijos. |
El.pašto adresas: info@hediard-lithuania.com Internetinis puslapis: http://www.hediard-lithuania.com Darbo valandos: I-V 08:00 - 23:00 VI 10:00 - 23:00 VII nedirba Kategorija: Restoranai, Parduotuvės, Pobūviai Virtuvės: Prancūzų. Vietų: 60 Salių: 1 Automobilių stovėjimo vietų: 15 Vidutinė karštųjų patiekalų kaina: 40 Vidutinė dienos pietų kaina: 35 Nuolaidų kortelė: Nėra
|
Nuotraukų galerija:
Grįžti atgal į restoranų sąrašą
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Įvairių tautybių atstovai susėdo restorane už stalo ir visi užsisakė po stiklą vyno. Bet kai atnešė vyną tai paaiškėjo, kad pas visus vyne plaukioja musė.
Švedas pareikalavo naujo vyno į tą patį bokalą.
Anglas - pakeisti vyną ir bokalą.
Suomis išėmė musę, o vyną išgėrė.
Rusas išgėrė vyną kartu su muse.
Kinietis suvalgė musę, bet vyno negėrė.
Žydas ištraukė musę iš vyno ir pardavė kiniečiui.
Lietuvis išgėrė du trečdalius vyno, o po to paprašė vyną pakeisti.
Norvegas pasiemė musę ir išėjo žvejoti.
Airis susmulkino musę vyne ir pasiuntė bokalą anglui.
Amerikonas pradėjo teismini procesą prieš restoraną ir pareikalavo $65 mln. už padarytą moralinę žalą.
Skotas griebė musę už gerklės šaukdamas: “Tuoj pat išspjauk vyną, kurį esi išgėrusi!”