Restoranai
Restorano informacijos peržiūra:
![]() |
Liv Lounge (Vilnius)Adresas: VILNIAUS VARTAI, Tumėno g. 4Telefono nr.: +370 5 242 10 55, 242 10 53 Faksas: +370 5 242 10 54 |
„Liv Lounge“ kokteilų bare lankytojams siūlome malonią, tačiau santūrią aplinką, profesionalų aptarnavimą, platų aukščiausios klasės gėrimų, originalių kokteilių pasirinkimą. Gausu užkandžių, egzotiškų salotų bei suši rinkinukų. Tai jauki ir stilinga vieta, tinkama tiek poilsiui dienos metu, tiek vakarams. Baras „Liv Lounge“ kviečia visus, pasiilgusius kokybiško poilsio, išskirtinės aplinkos, norinčius surengti oficialų dalykinį susitikimą ar tiesiog ramiai išgerti taurę vyno su artimiausiais draugais. |
El.pašto adresas: info@livlounge.lt Internetinis puslapis: http://www.livlounge.lt Darbo valandos: I-IV 12:00 - 01:00 V 12:00 - 03:00 VI 15:00 - 03:00 VII 15:00 - 01:00 Kategorija: Kavinė, Baras, Pobūviai, Kavinė, Baras Virtuvės: Mišri. Vietų: 93 Salių: 1 Automobilių stovėjimo vietų: 15 Vidutinė karštųjų patiekalų kaina: 60 Vidutinė dienos pietų kaina: 30 Nuolaidų kortelė: Nėra
|
Nuotraukų galerija:
Grįžti atgal į restoranų sąrašą
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Paukštienos paruošimas kepimui - Prieš kepant paukštį pirma reikia gerai įtrinti druska. Žąsį paruošite daug skanesnę, jei ją ištrinsite kmynais, o kalakutą – druska ir česnaku. Riebius paukščius reikia pripilti sultinius, o liesus – riebalais. Kepant paukščius nuola...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Fizinio mokytojas sako mokiniams:
- Na, kurie iš jūsų rūko, išeikit į priekį.
Keli mokiniai išeina, kiti stovi vietoj.
- Dabar, kol mes parūkysime visi apibėgs penkis ratus aplink stadioną.