Straipsniai
Kaip laikyti virtuvė ir šveisti indai
Duodant ant stalo reikia švariu šluosčiu peršluostyti lėkštes, kad blizgėtų. Kiek galima mažiau naudoti žalvario indų, nes ant jų labai greitai atsiranda žalių dėmelių – yra tai grišponas , labai kenkiantis žmonių sveikatai.
Cininių ir baltintų indų nelaikyti nė valandos karštai be vandens, nes cina ištirpsta ir pagenda baltinimas. Nebaltintų puodų ir rundelių nevartoti visai, nes verdant, ypač rūgštį, tokiame rundelyje nuodinami valgytojai.
Nepriklausomas mitybos ir kulinarijos ekspertas
A.Vincentas Sakas
Tel. 8~46 35 02 92. Mob tel. 8~617 24 338
El.paštas: vincentas.sakas@one.lt
arba: vincentas.sakas@takas.lt
Komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Druska saldžiuosiuose patiekaluose - Saldieji patiekalai bus dar gardesni, jeigu į juos įbersite truputį druskos....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Per egzaminus profesorius: - Jūs ten trise liaukitės keitęsi rašteliais! Studentas: - Čia ne rašteliai. Mes lošiam preferansą. - Tada atsiprašau.