Straipsniai
Sojų aliejus
Sojų aliejus užima pirmaujančią vietą pasaulinėje aliejaus gamyboje. Jis yra šiaudo geltonumo spalvos, turintis jam būdingą kvapą ir skonį. Sojų aliejus iš kitų aliejaus rūšių išsiskiria tuo, kad jame gausu lecitino. Ši augalinio aliejaus rūšis daugiausia vartojama Vakarų Europoje, JAV, Japonijoje ir Kinijoje. Jungtinėse Amerikos Valstijose, sojų aliejus užima beveik 4/5 aliejaus rinkos. Sojų aliejus vartojamas įvairiems patiekalams gaminti.
Šaltinis: tka.lt
Komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Skelbimas studentų valgykloje: Gerbiami studentai, prašome nemėtyti kotletų ir dešrelių ant grindų! Trys šunys jau apsinuodijo!