Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Žodynas


Agaras


Agaras - Baltos spalvos beveik permatoma, beskonė ir bekvapė, sutirštėjanti masė, gaminama iš įvairių azijietiškų jūros dumblių.
Agaras sustandėja kambario temperatūroje ir azijietiškoje virtuvėje naudojamas sriuboms tirštinti bei želėms daryti

www.foodsubs.com
knyga "Didžioji kulinarijos enciklopedija"
receptai.ten.lt

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Gailenis, Dargailė, Klaudijus, Vilūnė.

Pasveikink!

Anekdotas

Ateina moteris pas gydytoją. Pradeda skųstis prasta savijauta. Gydytojas liepia nusirengti. Po apžiūros gydytojas sako pacientei:
- Jūs man visai nepatinkate.
Pacientė atsako įsižeidusi:
- Jūs irgi ne gražuolis.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą