Patiekalai.lt
Žodynas
Aliejus
Augalinis aliejus - aliejaus rūšis gaunama iš įvairių augalų. Augalinis aliejus naudojamas maisto gaminimui ir kepimui. Tarp dažniausiai naudojamo augalinio aliejaus yra palmių, alyvuogių, rapsų, saulėgrąžų, sojos aliejus.Iš augalinio aliejaus daromas dirbtinis sviestas - margarinas.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kavos pupelių lukštenimas - Kavos pupelės gali būti lukštenamos dviem būdais: natūraliu, kai uogos yra džiovinamos saulėje ar džiovyklose tam, kad pupelės atsiskirtų nuo lukšto, o paskui mechaniškai lukštenamos; arba šlapio proceso metodu. Dažniausiai pupelės yra dž...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ateina gaidys į vištidę nešinas stručio kiaušiniu ir, pasipustęs plunksnas, sako:
- Mergaitės, nenoriu priekaištaut, bet pažiūrėkit ką sugeba konkurentai …