Patiekalai.lt
Žodynas
Aliejus
Augalinis aliejus - aliejaus rūšis gaunama iš įvairių augalų. Augalinis aliejus naudojamas maisto gaminimui ir kepimui. Tarp dažniausiai naudojamo augalinio aliejaus yra palmių, alyvuogių, rapsų, saulėgrąžų, sojos aliejus.Iš augalinio aliejaus daromas dirbtinis sviestas - margarinas.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Mėsos laikymas - Jeigu nusprendėte mėsą ilgiau laikyti, t.y. šaldyti, tai jokiu būdu neplaukite jos vandeniu, nes greičiau suges...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Nuvedė tėvas Petriuka į darželi.Vakare atėjo pasiimti,žiuri prie vienos grupės lentelė GERI VAIKAI .Na pagalvojo čia mano Petriuko tikrai nebus.Eina toliau,žiūri lentelė BLOGI VAIKAI .Atidaro nėra.Eina toliau žiūri lentelė YPATINGAI BLOGI VAIKAI.Atidaro nėra.Eina toliau ir pamato ant durų lentelę PETRIUKAS.....