Patiekalai.lt
Žodynas
Amarečiai
Amaretti. Traškūs sausainiai su migdolais iš Italijos, kur jie pirmiausia buvo kepami su karčiais migdolais. Pavadinimas kilęs iš italų kalbos žodžio amaro, reiškiančio „kartus“.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vyras, garsiai rėkdamas atsibunda vidury nakties, susiėmęs rankomis už tarpukojo. Riksmo pažadinta žmona ima klausinėti:
- Kas atsitiko? Ar susapnavai kažką?
- Taip...
- Ką tu susapnavai?
- Na, kad vaikščioju po rytietiškus rūmus, ir suprantu, kad esu hareme... O aplinkui daugybė nuogų moterų...
- Na, tu nepnašus į sultoną...
- Būtent... Vaikštau ir staiga suprantu, kad aš tikrai ne sultonas... Ir man pasidaro taip baisu, taip baisu...