Žodynas
Angostura
Angostura - stiprus gerimas, gaminamas iš įvairių žolelių. Natūralaus augalų atspalvio ir prieskonio. Aštraus aromaro.
Naudojamas ruošiant pyragus, daržoves, mėsą, kokteilius.
Kilęs iš Karibų, tačiau prie jo gamybos prisidėjo įvairių tautybių žmonių.
www.foodsubs.com
knyga "Didžioji kulinarijos enciklopedija"
receptai.ten.lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Fondiu kaitinimo šaltinis - Visada įsitikinkite, kad kaitinimo šaltinis stabiliai stovi po fondiu indu. Atkreipkite dėmesį į indo rankeną, kad netyčia jos neužkliudytumėte ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Sėkmės formulė: kai tau 5 metai - atsibusti sausoje lovoje, kai 17 metų - žūtbūt permiegot su moterim, kai 25 metai - susirasti gerą žmoną, kai 35 metai - karjera ir šeima, kai 45 metai - šeima ir karjera, kai 55 metai - susirasti gerą žmoną, kai 65 metai - sugebėt permiegot su moterim, kai 85 metai - atsibusti sausoje lovoje