Žodynas
Angostura
Angostura - stiprus gerimas, gaminamas iš įvairių žolelių. Natūralaus augalų atspalvio ir prieskonio. Aštraus aromaro.
Naudojamas ruošiant pyragus, daržoves, mėsą, kokteilius.
Kilęs iš Karibų, tačiau prie jo gamybos prisidėjo įvairių tautybių žmonių.
www.foodsubs.com
knyga "Didžioji kulinarijos enciklopedija"
receptai.ten.lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šviežia lašiša - Kai perkate šviežią lašišą, atkreipkite dėmesį į glotnią, blizgančią odelę ir mėsą, kuri turi būti stangri....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Tuk tuk. Durys atsidaro:
- Karveliai skrenda į rytus.
- Karveliai skrenda n@#ui. Štirlicas gyvena aukštu į viršų.