Patiekalai.lt
Žodynas
Anona
Anonų minkštimas yra švelnus, kreminės baltos spalvos, o skonis primena bananą ir ananasą. Vaisiaus viduje yra daug juodų, nevalgomų, akmenėlius primenančių kauliukų. Natūralus tiesiai iš luobelės valgomos anonos skonis yra nepakartojamas. Iš jos galima pasigaminti puikų vaisių padažą. Nepatartina šių vaisių dėti į vaisių salotas, nes minkštimas per minkštas.
Anonos kildinamos iš Pietų Amerikos ir Vakarų Indijos.
Anonos kildinamos iš Pietų Amerikos ir Vakarų Indijos.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip nulupti dešrą - Jei rūkytą dešrą sunku nulupti, ją pusę min. palaikykite šaltame vandenyje....
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vaikinas kavinėje pabando "kadrinti" blondinę:
- Panele, gal turite pridegti?
- Ir pridegti, ir išgerti, ir pernakvoti.