Patiekalai.lt
Žodynas
Antocianinai
Antocianinai Anglų k. - anthocyanins; Prancūzų k. - anthocianin. Tai fenoliai, lemiantys vyno ir vynuogės spalvą (raudona, purpurinė).
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip nulupti dešrą - Jei rūkytą dešrą sunku nulupti, ją pusę min. palaikykite šaltame vandenyje....
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Tarptautinių Ukrainos Avialinijų reklama: “Jūsų geriausias pasirinkimas – komfortas ir saugumas. Naujiena! Nuo sausio 15-osios nauji reisai be nusileidimų – Kijevas-Ciurichas-Kijevas ir Kijevas-Paryžius-Kijevas.”