Patiekalai.lt
Žodynas
Aperityvas
Aperityvas — tai gėrimas, kuris patiekiamas prieš valgį, apetitui sužadinti. Aperityvų yra labai daug rūšių: karčiosios degtinės (bitters), vermutai, vynai, tarp jų ir putojantys vynai, o taip pat kokteiliai arba vandeniu atskiesti stiprūs gėrimai. Klasikiniai kokteiliai, patiekiami kaip aperityvai, yra MARTINIS ir MANHATANAS. Aperityvai patiekiami be šiaudelio ir be ledo.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Trys vyrai grožėjosi fontanu, po to užsisegė ir išėjo.