Žodynas
Calvados Papidoux Fine (Brendis)
Kalvadosas Papidoux Fine - tikras prancūziškas kalvadosas, gaminams laikantis valstybinės institucijos „Appelation calvados controlee“ keliamų reikalavimų, išsiskiria aiškiu, kiek aštroku, tačiau itin išraiškingu obuolių skoniu. Gaminams iš skirtingų obuolių rūšių sidrų, tris metus brandinamas ąžuolo statinėse šis kalvadosas įgauna subtilią tamsaus aukso spalvą, sodrų, harmoningą aromatą.
Prieš ragaujant, taurę reiktų pašildyti delnuose, kad atsiskleistų gilesni šio puikaus gėrimo aromatai. Kalvadosas itin tinkamas po valgio arba pagal prancūzų paprotį „Le trou Normand“ vartojamas per pietus virškinimui pagerinti.
Fine arba VS kategorija, kaip ir konjakuose, žymimi patys jauniausi, trumpiausiai išlaikyti kalvadosai.
Butelio tūris: 0.7 l
Kaina parduotuvėje apie: 55.00 Lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Glajaus blizgesys 2 - Glajus bus lygus ir blizgės, jei miltinį cukrų sumaišysite su nedideliu kiekiu šilto vandens. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Juoda jūra. Juodas smėlis. Juodas dangus. Sėdi du negrai studentai ir kalbasi: - Klausyk, ir kam tą juodą gumą mes deginame?