Patiekalai.lt
Žodynas
Cobbler
Cobbler - ilgai geriami (long drinks) maišyti gėrimai, pradėti gaminti Amerikoje. Jie visada gaminami su vaisiais ir dažniausiai papildomi putojančiu vynu arba sodos vandeniu. Juos gaminant pirmiausia į taurę pridedama 1/3 grūsto ledo. Paskui supilami gėrimai ir sudedami vaisiai. Papildoma sodos vandeniu arba putojančiu vynu. Cobbler visada patiekiami su smeigtuku arba šaukšteliu (vaisiams) ir šiaudeliu. Papuošimui galima naudoti įvairiausius vaisius, uogas, mėtos šakelę.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukruje paskrudintos bulvės - Ištirpinkite keptuvėje šiek tiek cukraus, tada įdėkite bulvę ir šiek tiek pavartykite ją šiltoje keptuvėje. Kai bulvės įgauna gražią šviesiai rudą spalvą, jos yra paruoštos. Patiekite jas kartu su kiaulienos kepsniu ir raudonaisiais kop...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ar galima paprašyti dantų krapštuko? -Gaila, bet dabar nėra laisvų.