Žodynas
Dainava

Ši subtilaus skonio trauktinė gaminama tik iš grūdinio rektifikuoto etilo alkoholio, pagaminto dvigubos distiliacijos būdu, ir geriamojo vandens, išfiltruoto per šešiapakopę filtravimo sistemą ir demineralizuoto membraniniu filtru.
„Dainava“ yra rūgštoko skonio, oranžiniai rausvos spalvos, malonaus vaisių, uogų ir vyno aromato. Trauktinės gamybai naudojamos natūralios vaisių ir uogų sultys, prancūziškas vynas. Prieš pilant sultys specialiai paruošiamos (nuskaidrinamos, filtruojamos). Paruoštas trauktinės „Dainava” mišinys brandinamas nustatytą laiką, šaldomas ir filtruojamas specialiais, aukščiausios kokybės filtrais.
Talpos: 0,1 l; 0,2 l; 0,25 l; 0,5 l;
Butelio tūris: 0.5 l
Internetinis adresas: http://www.stumbras.lt/
Kaina parduotuvėje apie: 13.99 Lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Džigitas visada gali aplenkti. Pensininkai ir moterys negali važiuoti prieš džigitą ta pačia juosta. Džigitą gali aplenkti tik kitas džigitas. Aplenkimas džigitui yra įžeidimas. Džigitui nuplėšiama garbė, jei jį aplenkia moteris ar pensininkas. Tokia gėda gali būti nuplaunama tik “lūzerio” krauju arba labai labai greitai važiuojant. Džigitas įžeidžiamas, jei prieš jį važiuoja moteris ar pensininkas. Jei džigitas papuola į avariją, tai avarija įvyksta tik dėl “lūzerių”, pensininkų, moterų ar kt. kaltės. Džigitas gali nerodyti posūkių signalų, nes tikras džigitas yra visada pasiruošęs daryti manevrą. Džigitas visada gali paaiškinti, kas ir kaip turi judėti juostose.