Patiekalai.lt
Žodynas
Dorados
Švelniai rausvos, sidabriškai pilkšvos, melsvo spindesio, aukso spalvos arba su tamsiais dryžiais. Jos lengvai atpažįstamos iš ovalios kūno formos, aukštos užapvalintos kaktos ir trumpo uodegos peleko. Tai labai kilni žuvis, jos mėsa nepaprastai skani ir švelni, tikrai patiks pačiam didžiausiam gurmanui.
Jų mėsa yra kieta, ji lengvai nesubyra ar neišdžiūna, todėl tinka kepti ant grotelių. Norint keptuvėje arba orkaitėje žuvį iškepti vienodai, reikia storiausiose vietose du tris kartus įpjauti šonus. Orkaitėje kepama arba troškinama dorada yra skaniausia naudojant čiobrelius, pankolius, rozmarinų šakeles ir sultingą alyvų aliejų bei truputį vyno.
Jų mėsa yra kieta, ji lengvai nesubyra ar neišdžiūna, todėl tinka kepti ant grotelių. Norint keptuvėje arba orkaitėje žuvį iškepti vienodai, reikia storiausiose vietose du tris kartus įpjauti šonus. Orkaitėje kepama arba troškinama dorada yra skaniausia naudojant čiobrelius, pankolius, rozmarinų šakeles ir sultingą alyvų aliejų bei truputį vyno.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Blynų tešlą pagardinkite alumi - Jeigu norite pagardinti blynų tešlą, įpilkite šaukštą alaus. ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Dvi blondinės:
- Žiūrėk, kokios dailios mano rankos... O va, vyrų, tai tokios didelės didelės...
- Kaip tau nebus jos didelės, jei ir televizoriaus distancinį pultą, ir laikraštį, ir alaus bokalą vienu metu laikyt reikia...Pati pagalvok...