Patiekalai.lt
Žodynas
Dumplunė
Tai oranžiniai vaisiai, aptraukti popieriaus plonumo lapeliais. Vaisiai valgomi su odele ir viduje esančiomis mažomis sėklytėmis. Minkštimas švelnus ir sultingas, šiek tiek primenantis agrastus. Šie vaisiai labai skanūs, puikiai gali papuošti varškės pyragą ar vaisių salotas.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Mielės greičiau pakils - Mielės greičiau pakils, jeigu jas užpilsite šiltu pienu su cukrumi. ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Teisme kaimietį kaltina:
- Tai ką, ponas, samagonėlį varot?
- aš? ne!!!
- Kaip tai ne? Aparatą tai turit... vadinasi varot.
- Tai tada ir už išprievartavimą teiskit...
- O jūs dar ir išprievartavot kažką?
- Nu ne... bet aparatą tai turiu...