Patiekalai.lt
Žodynas
Gaspacho
Tai tradicinė ispaniška šalta sriuba, kuri gaminama šviežių pomidorų, salotų lapų, svogūnų, alyvų, česnakų, acto ir alyvų aliejaus.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sūdymas - Mėsos sultinys sūdomas prieš baigiant virti, žuvies - pradėjus virti, grybų - baigiant virti ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Koks skirtumas tarp braziliškų ir meksikietiškų muilo operų? Braziliškose pirmiausia kankinasi, o po to tuokiasi; meksikietiškuose - pirma tuokiasi, po to kankinasi.