Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Žodynas


Grietinė


Grietinė - rūgštus riebaus pieno produktas. Gaunamas iš normalizuotos grietinėlės, suraugintos grynais pieno rūgšties mikroorganizmais. Lietuvoje gaminana 10% (dietinė), 20, 25, 30, 36, ir 40% grietinė. Turi gryną pieno rūgšties skonį ir kvapą su ryškiu pasterizacijos prieskoniu ir kvapu. Jos masė gana tiršta, balta su gelsvu atspalviu. Gaminama aukščiausios ir I rūšies grietinė. Aukščiausios rūšies grietinės rūgštumas 65-90 °T (Ternerio laipsnių), I rūšies 65-110 °T.

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Andrieju, Leonas, Vaišviltas, Gelvydė, Andrius, Evelina.

Pasveikink!

Anekdotas

Banko direktorius nepranešęs apsilanko kaimo filiale ir mato: kasa atidaryta, už langelio nė gyvos dvasios. Pro praviras duris gretimoje patalpoje jis pastebi kortomis lošiančius tris tarnautojus. Direktorius įniršęs paspaudžia aliarmo mygtuką. Jokios reakcijos. Po dešimties minučių pagaliau pasirodo kaiminystėje esančio baro padavėjas. Ant jo padėklo piukuojasi trys bokalai alaus.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą