Patiekalai.lt
Žodynas
Gvazdikėliai
Gvazdikėliai - tai išdžiovinti neprasiskleidę tropikų šalyse augančio gvazdikų medžio žiedpumpuriai. Žiedpumpurių aromatas intensyviausias būna tuo metu, kai jų spalva keičiasi iš žalios į šviesiai raudoną. Tuo metu juose susikaupia daugiausia eterinių aliejų, tada jie ir renkami. Pagrindinis eterinis aliejus - eugenolis (78-90%), pasižymi deginančiu aštriu gvazdikėlių aromatu.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šaltas vanduo baltymams - Kiaušinių baltymus geriau išplaksite, jei į juos įpilsite truputį šalto vandens. ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Per egzaminus profesorius: - Jūs ten trise liaukitės keitęsi rašteliais! Studentas: - Čia ne rašteliai. Mes lošiam preferansą. - Tada atsiprašau.