Patiekalai.lt
Žodynas
Juleps
Juleps - tai gaiviųjų ilgai geriamų gėrimų grupė, gaminamų su žaliais mėtos lapeliais. Jeigu nėra šviežios mėtos, tai vietoj jų galima įpilti į gėrimą 2 baro šaukštus mėtų likerio arba mėtų sirupo.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kriaušių spalva - Jei virdami kriaušes įpilsite obuolių acto, jos nepraras spalvos. ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ožiukas ateina pas ožį ir klausia:
- Tėvai, iš kur aš atsiradau?
- Supranti, sūnau, buvau aš jaunas, sutikau tavo mamą ir tu atsiradai.
Susimąstė ožiukas ir nutarė pasiklausti mamos:
- Mama, iš kur aš atsiradau?
- Matai, sūnau, buvau aš jauna, sutikau gražuolį elnią ir tu atsiradai.
- O tėtis?
- O tavo tėtis, kaip buvo ožys taip ir paliko.