Žodynas
Kagor red

Šis pusiau saldus vynas, pagamintas iš rinktinių vynuogių rūšių, išsiskiria sodria rubino spalva, išraiškingu aromatu bei turtingu vaisių skoniu. Dera prie įvairių desertų, konditerijos gaminių, sūrių bei vaisių. Patiekti 14-16 laipsnių temperatūros.
Butelio tūris: 0.75 lKaina parduotuvėje apie: 9.00 Lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kavos sunaudojimas - Sumalta kava netenka skonio ir aromato dar sparčiau. Todėl svarbu pirkti nedideliais kiekiais būtent tada, kai jos reikia. Suvartoti kavą reikėtų kaip galima greičiau. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Du policininkai budi savo darbo vietoje - parke. Staiga žiūri ant vieno medžio šakos pakaruoklis kabo. Nusprendė vyrukai, kad problemos jiems nereikalingos ir kelias valandas aiškintis kas kur ir kaip visai nėra malonus užsiėmimas perkabino nelaimėlį toliau nuo parko, kitų policininkų budėjimo zonoje. Tiedu patruliuodami, žinoma, pakaruoklį aptinka ir sako: - Nu bliamba... ir vėl jis pas mus kabo.