Žodynas
Kagor red

Šis pusiau saldus vynas, pagamintas iš rinktinių vynuogių rūšių, išsiskiria sodria rubino spalva, išraiškingu aromatu bei turtingu vaisių skoniu. Dera prie įvairių desertų, konditerijos gaminių, sūrių bei vaisių. Patiekti 14-16 laipsnių temperatūros.
Butelio tūris: 0.75 lKaina parduotuvėje apie: 9.00 Lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Be cukraus iškepta duona - Net jei norite išsikepti duonos be cukraus, į ½ l tešlos reikia įpilti 2 valgomuosius šaukštus sirupo. Tešlai kylant, mielės „suvalgo” sirupą ir iškepusi duona būna be cukraus. Pabandykite ir pastebėsite daug skirtumų tarp duonos, iškep...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Atvažiuoja gaisrininkai gesinti ligoninės. Viskas dega, o tie traukia žmones vieną po kito… Na, pagaliau užgesino - vyr. gaisrininkas raportuoja lig. šefui:
- Užgesinti pavyko, iš viso išnešėm 12 žmonių, 8 atgaivinom, o 4 lavonai…
Šefas net pamėlynuoja:
- Kaip tai atgaivinot? 8? tikrai? Vyrai, jūs juk morgą gesinot…