Žodynas
Kalendra
Geros kokybės kalendra yra gelsvos arba gelsvai rudos spalvos, patamsėję vaisiai būna blogos kokybės. Kalendra pasižymi specifiniu aromatu, aštriu skoniu.
Kalendra vartojama kulinarijoje, duonai ir miltiniams konditerijos gaminiams aromatizuoti, likerio, degtinės gamyboje, gaminant marinatus, sūrius, dešras, aromatizuojant tabako gaminius, medicinoje.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Minkšta mėsa - Kepamą mėsą šlakstykite karštu vandeniu ar sultiniu. Laistoma šaltu vandeniu, ji bus kietesnė....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ateina studentas egzamino laikyti ir be kalbų deda ant stalo butelį konjako. -Patenkinamai, - pasako dėstytojas. Studentas prie pat deda saldainių dėžę: -Gerai. At saldainių dėžės dedamas labai brangus, inksrustuotas tušinukas. Dėstytojas: -Puiku, - ir rašo pažymį. -Taip, dabar reikia fiziką išlaikyti, - sako studentas dėdamas viską į krepšį..