Žodynas
Keemun
Klasikinė kinietiška juodoji arbata, mažais gležnais lapeliais ir saldoko prieskonio. Mažesniu kofeino kiekiu negu kitos juodosios arbatos. Naudojama kaip skirtingų “Rusiškų Arbatų” sudėtinė dalis, dėl nedidelio kiekio taninų.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Mielinis pyragas - Mielinis pyragas yra iškepęs, kai, paspaudus pirštu, jis įsispaudžia, atleidus -grįžta į pradinę padėtj, o įdūrus smeigtuku, šis lieka švarus....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ateina programuotojas pas psichoterapeutą.
- Daktare, gelbėkit. Pas mane namuos kompaktiniai diskai skraido, įsideda į diskasukį, Windows'ai persiinstaliuoja. Ir taip kiekvieną dieną.
- Na, čia jau nieko nepadėsi. Tai PolterGeitsas.