Žodynas
Keemun
Klasikinė kinietiška juodoji arbata, mažais gležnais lapeliais ir saldoko prieskonio. Mažesniu kofeino kiekiu negu kitos juodosios arbatos. Naudojama kaip skirtingų “Rusiškų Arbatų” sudėtinė dalis, dėl nedidelio kiekio taninų.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Lauro lapas sriuboje - Išvirtoje sriuboje nepalikite lauro lapelių...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Skrenda erelis ir išlenda iš užpakalio kirminas. Klausia:
- Kiek aukščio?
- 123 m.
Vėl skrenda erelis ir vėl kirminas klausia.
- Kiek aukščio?
- 200 m.
Kirminas sako:
- Žiūrėk, neapsišik, nes šeima nerimauja.