Žodynas
Khvanchkara
Tai puikus pusiau saldus vynas. Jam būdingas stiprus ir harmoningas aromatas, švelnus skonis su juntamu aviečių prieskoniu. Tai labai populiarus vynas, dar vadinamas Gruzijos vynų perlu. Rekomenduojama patiekti prie įvairių sūrių, raudonos mėsos patiekalų, vaisių ar desertų.
Butelio tūris: 0.75 lKaina parduotuvėje apie: 7.00 Lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
žuvies nevirkite - nevirkite žuvies ant kaitrios ugnies, nes taip išvirta žuvis bus kieta, o sultinys neskaidrus...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Išsimokslinimas - tai viskas, kas lieka po to, kai užsimiršta viskas, ko mus mokė.