Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Žodynas


Krapai


Krapai - išdžiovinti subrendę vienmečio augalo Anethum Graveolens L. vaisiai. Jų tėvynė - Vakarų Europa. Auginami labai plačiai. Krapų vaisiai ištempto disko formos su aštriomis briaunomis, spalva - pilkai ruda. Sėklose yra nuo 3 iki 4% eterinių aliejų, kurių pagrindiniai komponentai - d-karvonas (50%), dilaciolis (30%) ir d-limonenas.
Prieskoniams vartojami ne tik krapų vaisiai, bet ir švieži bei džiovinti jų lapai ir stiebai.

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Filemonas, Sikstas, Rimkantas, Girmantė, Odeta.

Pasveikink!

Anekdotas

Turguje:
- Kodėl šitas viščiukas toks mažas? Jame visai nėra mėsos! Ar vertėjo jį pjauti?
- O mes jo ir nepjovėm, jis pats numirė!

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą